تبلیغات
مواد غذایی برادران امین-گناباد-خیابان سعدی - خواص گردو و هویچ و توت و.......

مواد غذایی برادران امین-گناباد-خیابان سعدی

سلامتی و شادابی آرزوی ماست.

مدیر سایتمرتضی و مصطفی تقوایی بیناباج

به سایت ما خوش آمدید

آرشیو مطالب

لیست کامل مطالب سایت

مواد غذایی برادران امین-گناباد-خیابان سعدی

معرفی مواد غذایی مفید و سالم ،

درباره سایت
روزانه ها
امکانات سایت
آمار کل
بازدید
امروز
بازدید
دیروز
بازدید
ماه قبل
بازدید
این ماه
بازدید
آخرین بازید
بروزرسانی
نعداد مطالب
مطلب
نویسندگان
چهارشنبه 7 اسفند 1392  ساعت 01:29 ب.ظ نظرات
نویسنده: مرتضی و مصطفی تقوایی بیناباج

گردو
 
شگل گردو همانند مغزهای کوچک است و شاید مادر طبیعت از این طریق به ما می گوید که مصرف آن برای چه چیزی مفید است. بنابر نتایج مطالعه‌ای که طی “کنفرانس بین المللی بیماری آلزایمر” در سال ۲۰۱۰ ارائه شد، موش‌های مبتلا به آلزایمر پس از تغذیه با گردو شاهد تقویت یادگیری و قدرت حافظه بوده‌اند. گردو سرشار از آنتی اکسیدان‌ها بوده که به گفته برخی پژوهشگران می تواند با آسیب سلول‌های DNA  مغز ناشی از رادیکال‌های آزاد در بدن انسان مقابله کند.
 
هویج
 
دیر زمانی است که تاثیر مثبت مصرف هویج برای چشمان انسان شناسایی شده، اما اکنون می دانیم که این ماده غذایی برای مغز نیز مفید است. هویج سرشار از ترکیباتی به نام “لوتئولین” بوده و بنابر مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۰ در نشریه “نیوتریشن” منتشر شد، این ترکیبات اختلال حافظه به واسطه افزایش سن و التهاب مغز را کاهش می دهند. روغن زیتون، فلفل‌ها و کرفس نیز سرشار از لوتئولین هستند.
 
توت‌ها
 

توت‌ها سرشار از ویتامین هستند و افزودن آنها به رژیم غذایی ایده خوبی برای تقویت حافظه محسوب می شود. مصرف توت‌ها در بهبود یادگیری و توانایی یادآوری موثر است. همچنین، مصرف توت آبی کاهش علائم افسردگی را نشان داده است. بنابر گزارشی که در سال ۲۰۰۹ در نشریه “نیوتریشن” منتشر شد، میوه‌هایی مانند توت آبی و توت فرنگی که سرشار از آنتی اکسیدان‌ها هستند می توانند نوعی از استرس در سلول‌ها که با پیری در ارتباط است را کاهش داده و قابلیت‌های علامت‌دهی (سیگنالینگ) در مغز را افزایش دهند.
طی مطالعه‌ای، پژوهشگران رژیم غذایی با مکمل عصاره توت آبی و توت فرنگی که ۲ درصد از این رژیم را شامل می شد را به مدت ۹ ماه برای موش‌هایی ۶ ماهه در نظر گرفتند. مهارت‌های فضایی و حافظه این موش‌ها نسبت به موش‌هایی که مکمل عصاره دریافت نکردند، بهتر بود.
 
ماهی
 
مصرف ماهی که سرشار از اسیدهای چرب امگا-۳ است به کند کردن آهنگ زوال شناختی که به واسطه افزایش سن ایجاد می شود، کمک می کند. بنابر مطالعه‌ای که در سال ۲۰۰۵ در نشریه “آرشیو نورولوژی” منتشر شد، افرادی ۶۵ ساله و بالاتر که به مدت ۶ سال در هفته دو بار ماهی مصرف می کردند، ۱۳ درصد کمتر نسبت به افرادی که ماهی مصرف نمی کردند، به زوال شناختی مبتلا شدند. این رقم برای افرادی که یک وعده ماهی در هفته مصرف می کردند برابر با ۱۰ درصد بود. ماهی سرشار از ویتامین B12  بوده که می تواند به پیشگیری از آلزایمر کمک کند.
 
قهوه و چای
 

مطالعات مختلف نشان داده‌اند که نوشیدن قهوه و چای می تواند از بیماری آلزایمر جلوگیری کرده و عملکرد شناختی را تقویت کند. طی مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۰ در نشریه “بیماری آلزایمر” منتشر شد، پژوهشگران از قهوه کافئین‌دار در رژیم غذایی موش‌هایی که به صورت ژنتیکی مبتلا به پیشرفت بیماری آلزایمر بودند، استفاده کردند. بر همین اساس، روند پیشرفت بیماری آلزایمر کند شده و یا حتی پیشرفتی نداشت. بر اساس یافته‌های این مطالعه، قهوه می تواند به عنوان درمانی موثر برای افراد مبتلا به آلزایمر استفاده شود.
همچنین، نوشیدن چای اثرات محافظتی از مغز را نشان داده است. بنابر مطالعه‌ای که نتایج آن در سال ۲۰۱۰ در نشریه “نیوتریشن” منتشر شد، تعداد ۷۱۶ فرد ۵۵ ساله و بالاتر در چین مورد بررسی قرار گرفتند. افرادی که به طور مرتب چای می نوشیدند، عملکرد بهتری در تست‌های حافظه و پردازش اطلاعات نسبت به افرادی که چای نمی نوشیدند، نشان دادند.
 
اسفناج
 

اسفناج سرشار از ویتامین‌های C  و E  است که نتایج مطالعات مختلف تاثیر آنها در تقویت توانایی‌های شناختی را نشان داده‌اند. بنابر مطالعه‌ای که در سال ۲۰۰۰ انجام شد، موش‌هایی که در رژیم غذایی آنها از مکمل ویتامین E استفاده شده بود، افزایش ۵۰۰ تا ۹۰۰ درصدی رشد بافت مغز و عصب طی یک بازه زمانی هشت ماهه را تجربه کردند. همچنین ترشح “دوپامین” در مغز آنها افزایش یافت. این ماده شیمیایی جریان اطلاعات به بخش‌های مختلف مغز را کنترل می کند.

نظرات مطلب
آخرین عناوین
آرشیو
نویسندگان
تقویم
کلیه حقوق این سایت محفوظ است. طراحـ ـقالبـ: ـنقاشــ