تبلیغات
مواد غذایی برادران امین-گناباد-خیابان سعدی - نکته‌های درباره حفظ مواد غذایی در گوشت

مواد غذایی برادران امین-گناباد-خیابان سعدی

سلامتی و شادابی آرزوی ماست.

مدیر سایتمرتضی و مصطفی تقوایی بیناباج

به سایت ما خوش آمدید

آرشیو مطالب

لیست کامل مطالب سایت

مواد غذایی برادران امین-گناباد-خیابان سعدی

معرفی مواد غذایی مفید و سالم ،

درباره سایت
روزانه ها
امکانات سایت
آمار کل
بازدید
امروز
بازدید
دیروز
بازدید
ماه قبل
بازدید
این ماه
بازدید
آخرین بازید
بروزرسانی
نعداد مطالب
مطلب
نویسندگان
سه شنبه 6 اسفند 1392  ساعت 12:02 ب.ظ نظرات
نویسنده: مرتضی و مصطفی تقوایی بیناباج

اگر گوشت به آرامی پخته شود مواد غذایی گوشت یعنی اسیدهای آمینه و بسیاری از ویتامین‌های گروه B در آن حفظ می‌شوند ولی این مواد در اثر حرارت زیاد از بین می‌روند. (پخت گوشت در آب)

ـ هنگام ذوب گوشت یخ زده بسیاری از مواد غذایی همراه شیره از آن بیرون می‌آید. بنابراین گوشت را پیش از آنکه در فریزر بگذارید خوب بشویید تا بعد بتوانید شیره آن را همراه با گوشت بپزید.
وقتی که استخوان را می‌پزید برای آنکه مواد غذایی بیشتری از استخوان خارج شود چند گوجه فرنگی یا سرکه به آن بیافزایید.
آب استخوان خواص غذایی زیادی دارد. بنابراین از مصرف آن کوتاهی نکنید.
اگر گوشت یا استخوان را ۴۸ ساعت در آبی خیس کنید که‌ اندکی سرکه دارد و آن را در یخچال نگه دارید مواد غذایی بسیاری وارد آن خواهد شد. در ضمن به مدت طبخ کمتری نیاز خواهید داشت‌. برای حداکثر استفاده، خوب است گوشت و استخوان را به قطعات کوچک تقسیم کنید تا سرکه در آن نفوذ کند.

نظرات مطلب
آخرین عناوین
آرشیو
نویسندگان
تقویم
کلیه حقوق این سایت محفوظ است. طراحـ ـقالبـ: ـنقاشــ